L’Orèal - Milan
Office
Year
Purchaser
Works duration
2001 - 2003
Primaticcio Properties S.r.l.
21 months
The complex for the new headquarters of the French multinational Oréal has been designed by Studio Beretta Associati. The structure comprises a peripheral body and central slab, set aside for use as offices and ancillary services, as well as other buildings that have been renovated or built from scratch, according to the latest functional and technological requirements, and interacting closely with the requirements for use and imaginations of end users.
The total area of the site is approximately 24,000 m2, spread over three floors above ground level and four floor below. Much importance has been given to the presence of the green areas, which are positioned throughout the large courtyard.
Downloads
Project brochure
Facade - Detail
Entire building - Aerial view
MENU MENU